090323

Började jobba 09.00 i morse. Men när jag vaknade och tittade ut genom fönstret ville jag bara lägga mig och dra något gammalt över mig. För vet ni, det SNÖADE !!!!!!!!!! Jag svor en lång ramsa och gjorde mig i ordning, för en dag på jobbet. Visserligen har min dag varit riktigt bra, för jag har varit på strålande humör. Men snö, varför ?!?! Jag trodde ju att det skulle bli vår nu. Att det har varit plusgrader och töat massor dem senaste dagarna, medförde ju bara massa is. Eftersom minusgraderna har hittat tillbaka. Suck.  Så jag och barnen på jobbet har lekt "bambi på hal is" hela dagen. Ta mig utomlands.. Men aja, negativa snöklubben har avslutat sitt meddelande nu.  Hur har NI haft det idag ?!


Angående min cancerknöl jag berättade om igår. Nu är den blå !!! Jag ringde i desperat tillstånd till sjukvårdsupplyssningen för någon timme sedan, och berättade om min utomjordning som håller på att bygga bo inuti min kropp. Men jag fick samma svar som mamma gav mig, "Det är med all säkerhet en senknut, som du lätt kan massera bort själv. Men återkom om du får besvär med den". Varför lyssnade jag inte på mamma (?), då hade jag ju sluppit sitta i telefonkön som varade i 25 min. Typiskt mig !!!!!

Efter jobbet åkte jag direkt till Jennie och Markus, på middag. Eller ja, huvuduppgiften var att vara barnvakt. Ni vet, syrran är ju Bamsegympaledare (och Markus jobbar till 18.00 varje dag), så Edvin måste ju ha barnpassning i två timmar varje måndag. Jag, mamma och pappa går på rullande schema kan man säga. Och idag var det min tur :).  Vi har läst böcker, byggt med duplo, ritat och haft vår egna gympalektion. En väldigt mysig och lugn måndagskväll med andra ord.

Nu är jag hemma och ska strax slå mig ner i soffan, för att traditionsenligt kolla på Spårlöst. Sedan blir det sängen, och min skönhetssömn. Natti Natti gott folk :).



Kommentarer
Postat av: lisette

Hejsan :)

ta gärna en titt på min outlet, har lagt in massa nytt nu :)



Http://lisettee.blogg.se/outlet/



KRAM :)

2009-03-24 @ 11:11:37
URL: http://lisettee.blogg.se/
Postat av: Leia

Här snöade det både i förrgår kväll & igår kväll!

2009-03-24 @ 11:33:35
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Leia

Tur du som haft bra väder, här har det varit riktigt aprilväder idag! Sol & snö om vartannat.

2009-03-24 @ 20:24:58
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0