Din Bästa Sommar !!!

Sommaren närmar sig och föväntningarna är stora, vi pratar om heta dagar på stranden, alla galna grillfester ni ska på planeras, solbrännan ska bli bättre än förra året och längtan efter alla sena sommarnätter är stor. Men lika snabbt som det går att bygga upp förväntningar, lika fort är sommaren förbi.  Men här är tipsen som kommer göra er sommare till den BÄSTA någonsin !!!!!





Glassa som en glamourinna

Att slicka i sig en glass som en glamourös tjej kräver sin lilla teknik, (om du inte vill riskera att bli alldeles kladdig på hakan eller tappa glassen på gatan). För att bli en proffsig glassätare, börja med att slicka längs "kanten" som sticker ut ovanför struten - inte toppen. Jämna sedan ut glassen genom att slicka på varannan sida i en uppåtgående rörelse mot toppen. Snyggt !




Sov svalt

Att försöka sova när du är varm och svettig är ingen höjdare. För en underbart sval och fräsch säng att krypa ner i, satsa på lakan i matrialet bomullssatin. Vill du de ska dofta ännu godare ? Häng dem att torka utomhus. En extra doftdos får du med ett lätt sprut av din favoritparfym. Perfekt om du vill bjuda hem en sängkamrat...




Semestra med kompisgänget

En semester med vännerna ger lyckliga minnen som du kan ta fram under kallare tider, så gå ihop med kompisarna och hyr ett sommarhus tillsammans. Är ni ett gäng kan ni komma undan med ett riktigt vrakpris för en lyxig villa. Cvtravel.co.uk har fantastiska hus på Ibiza, i Grekland, Sydamerika och på en mängd andra ställen över hela världen. På svenska Classicworld.se kan ni hyra glassiga hus och herrgårdar i Europa.


Få sommarens fylligaste läppar
För att få de allra plutigaste läpparna, testa det här smarta tricket:

1. Dutta på ett så kallat lip stain, som grundar och bevarar färgen bättre.  Tips: Lip stain från Laura Mercier i färgen peach glaze, kronor.
2. Dutta på concealern i din hudton runt över-och underläppen så förhindrar du att läppglansfärgen smetas ut.
3. Stryk ut concealern runt läpparna ned fingret för att jämna till och framhäva deras form.
4. Toppa med ett superglossigt läppglans, till exempel Buxom lip plumber från I.D, 325 kronor. När du går ut i solen kommer ljuset att reflekteras i glanset och få dina läppar att se större ut.




Sippa rosé som ett proffs

Rosévin är en klassiker i sommarvärmen.
Färskt och ungt. I de flesta fall ska rosévin drickas så ungt och färskt som möjligt. Även om det finns undantag, satsa därför på en årgång sin är så nära årets som möjligt, till exempel 2008.
Få upp den fruktiga smaken. Servera viner mycket kallt och hellre i ett rödvinsglas än i ett vitvinsglas. Det stora glaset gör att du kan snurra runt det lite mer och få upp mer av den fruktiga smaken. Anpassa vinet till vad du äter. En lätt, fruktig rosé är härlig tillsammans med svenska jordgubbar. En lite tyngre, matigare rosé passat till grilad fisk.





Styr upp en parkfest

Roligaste kvällen har du ofta med dina bästa vänner - och med några nya. Ring runt och föreslå en spontanfest i närmaste grönområde, redan idag! På bensinmacken hittar du brännbollsset, sedan är det bara att ladda Ipoden med sköna sommarlåtar, packa ner ett par bärbara högtalare, dricka, chips och ni är redo för en härlig fest.
Tips !! Planera en större fest den 21:a Juni, då det är sommarsolstånd.




Tips !!

- Fastnar låren i varandra när du har blivit lite svettig? Smörj på pyttelite glidmedel eller massageolja och slipp skavsåren.
- Om du får blank hy i sommarvärmen, skippa pudret och använd så kallade blotting papers som suger upp fett.


Minisemstra

Ingen semester på hela sommaren ? Om du kan, ta ut en semesterdag mitt i veckan. Ta en lång sovmorgon, åk iväg till ett mysigt badställe, sitt och läs på ett utomhuskafé eller gå en lång och skön promenad. Resten av veckan kommer att kännas mycket bättre.




Din checklista

[x] Ha en sommarromans. För dig som är singel. Flirta skamlöst med killen bredvid dig på bussen, hångla med en okänd kille och säg till din sommarflirt att du är kär i honom. Din bästa tid är nu! [x] Nakenbada. Med din kille eller med bästa vännen, det spelar ingen roll! Ett månskensbad au naturel är både sexigt och kul. För nakenbad dagtid, hitta ställen på Naturistnet.org. [x] Dumpa tekniken. För en gångs skull, stäng av mobilen och datorn! Fråga dig själv vad som är det värsta som kan hända om du inte kan bli nådd. Inte så farligt, va?. Njut av att slippa teknikstressen. [x] Titta på stjärnorna. Istället för att gå direkt hem efter att ni har varit ute och klubbat, sätt er på ett berg (eller en parkbänk om det kniper) och blicka uppåt. Hundra procent mysigt!





Svårare än så här kan det inte bli. Sommaren är snart här, så börja att planera in roliga fester osv.  Ni kommer inte ångra er i höst. Låt den här sommaren bli Din Bästa Sommar - Någonsin !!!!!

Jag ska i alla fall, njuta....


( Tipsen kommer från tidningen Cosmopolitan)


/ M








 


Kommentarer
Postat av: Linda H - En make up artist

Tack =) jag lägger ögonskugga under ögat ja, blöter en eyelinerpensel och målar, då blir det tunna och fina linjer =)

2009-06-04 @ 19:25:52
URL: http://micromiss.blogg.se/
Postat av: Anonym

Grymt bra tips!Tack darling :D

2009-06-05 @ 15:16:12
URL: http://carris007.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0