Tårarna är nära..forts...

För er som är ny här skrev jag ett inlägg om en fruktsansvärd våldtäkt som skett här i sundsvall, i början på Juni. Läste nyss lite nytt angående fallet. Så jag måste fortsätta.... jag dör inombords när jag läser om sådant ( som min vän Paula skrev på sin blogg efter att ha läst mitt inlägg.) Bläddra gärna ner längre på sidan och läs inlägget...


Åklagaren hade yrkat på fem års fängelse, eftersom den 28-åriga killen använt sig av ett tillhygge. Vilket har givit kvinnan mycket allvarliga skador som följd.  Åklagaren valde att hålla mannen kvar i häktet fram till dess att domen lagts.

NYTT:
I början av veckan hölls huvudförhandlingen i målet. Men efter en enskild överläggning beslutade tingsrätten att släppa mannen på fri fot. Är ni helt hjärndöd.. - " Det fanns inga skäl att hålla honom häktad, säger domaren". Varför han släpptes fri eller om detta kan tyda på att mannen kommer frikännas ville inte domaren svara på...Och du ska vara en domare, skärp till dig för fan..

Jag citerar från tidningen;  
(mannens advokat svarar på några frågor)
"Uppenbarligen höll inte bevisen. Domstolen har funnit att mannen inte ska dömas för det här brottet, och då ska han ju sättas på fri fot, säger advokaten. Hur känner din klient nu ?! - Igår var han väldigt glad. Det är ju inte roligt att sitta inlåst för en gärning man säger att man inte är skyldig till. Det är väldigt pressande att sitta häktad. Vad är det som har gjort att åklagaren inte lyckats få din klient dömd? - Nu är det ju bara spekulationer eftersom domen inte har fallit men uppenbarligen så har domstolen inte ansett att bevisen höll."

Jag klandrar inte advokaten, som endast gör sitt jobb i denna fråga. Men vad är det för jävla nisse som är åklagare/domare, jag blir så arg att jag kokar. Om han nu har suttit häktad sedan i början av Juni för sannorlika skäl till att ha begått en grov våldtäkt kan ni ju för fan inte bara släppa honom, och helt plötsligt anse att bevisen inte räcker till. Detta är så omänskligt som det kan bli. Börja jobba för fan.

I vissa skeden yrkar jag för dödstraff faktiskt..

Kommentarer
Postat av: Ida

SV: Oj du, har ingen aning, bilden kommer från en blogg! Bloggen's namn är rubriken på inlägget om du vill kika in. ;)

Kram

2009-07-09 @ 15:57:01
URL: http://idabjelkert.blogg.se/
Postat av: Marita

Ja, men då kan du ju komma på tjejträffen i Gävle, tåget går ju hela vägen från Sundsvall ;)

2009-07-09 @ 16:07:35
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: Leia

Usch :S

2009-07-09 @ 17:02:51
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Marita

Ja gör det, sovplats kan ordnas =)

2009-07-09 @ 17:42:16
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: Paula

åååh. detta land <3

jag får panik att allt ska va så jävla svårt här.. ?! Ska emigrera till en amazonby där inga män bor. De tas in en gång per år på fest i avelssyfte. Annars bor de runt byn och kommer med mat till kvinnsen... är säkert en myt att en sån by finns men vafan jag är villig att leta.

2009-07-10 @ 18:10:26
URL: http://paulagoesapocalypse.blogg.se/
Postat av: fredde auf skåne

Lagboken borde verkligen uppdateras å moderniseras. Sverigers rätt är ju bara ett skämt

2009-07-12 @ 12:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0