Min dag.

Börjar att säga att ni var värdelösa på att fråga något. Fy skäms.  Jag kom precis hem, efter att först varit på stan med min mor. Sedan blev vi bjudna på middag hemma hos min ena syster. (Jennie).  Vilken trevlig dag jag har haft =).  Jag och mamma var på stan i cirka 4 timmar, och jusses vad mamma var på G. Allt gick i hundratjugo, jag hann fan nästan inte med. Hennes shoppingnerver skrek nog.haha. Men i alla fall, både jag och mamma kom hem med en del kassar. Glömde dock att köpa parfymen. Presenterna som skulle shoppas blev inhandlade, samt att både jag och mamma kom hem med lite av varje åt oss själva också. Ett måste ju :P.... Hos Jennie och có serverades grillade kycklingfileér med pommes, sallad och en kall beasås. Gudomligt gott. Därefter blev det kaffe och nybakta bullar, som hon och barnen bakat idag. Hon kan min syster =). Nu är jag åter hemma och har precis avklarat tvätten, som skulle hängas. bläää för att hänga handdukar. Vad har ni gjort idag ?!



En tunika ( 129:- från H&M ) till lilla Ida som fyller 2 år på torsdag.
Skor till mig själv, 399:- från Scorett. Fick dom av mamma =).  



När vi var och köpte en present till min faster som också fyller år i veckan, gav expediten mig/oss drygt 20 stycken sådana här chokladbitar. I en söt förpackning =). Expediten sa till min mamma att han skickade med dessa, eftersom att hon hade en så otroligt fin dotter. Lite generad och två meter längre gick jag ut från butiken :P (var bara tvungen att skryta lite).  Angående min fasters present, den får ni se i morgon. Måste bara visa den, inslagningen och angagemanget expediten la ner på inslagningen var otrolig. Så fint !!!

Köpte ett nagellack från Depend också, samt en present till lille Oliver. Men jag fick inte till någon bra bild på nagellacket.  Min kamera gick visst sönder i helgen, så jag får fota med min mobil i stället och bilderna blir inte alls lika bra med den. Typiskt !!! Presenten till Oliver vill jag inte visa, eftersom hans kära mor läser min blogg. :P.


Hej så länge... / M









Kommentarer
Postat av: AMANDA - ♥

ja dom blev helt okej. bättre än jeansen iaf :P hehe.



fina köp =)

2009-07-07 @ 20:16:34
URL: http://aujmalm.blogg.se/
Postat av: Linda

Åå det lät bra det där med shopping, och god mat!

Jag hann också med lite shopping (fy mig) Underkläder för min del, men har man nojja på det så har man=P

2009-07-07 @ 20:22:45
URL: http://tornrosas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0