Svar !!!!!

Tur att det finns vissa som förstår sig på det där med Frågestunder :). Dock var alla frågor rätt lika varandra, men jag klandrar ingen för det. Och som sagt, "Ni frågar och jag svarar"  Så, här kommer svaren;

Fin blogg !!
Hur länge har du haft den ?
- Jag har haft min blogg sedan Augusti förra året.  Jag vet egentligen inte varför jag började blogga, men förmodligen beror det på att jag ÄLSKAR att skriva, och dela med mig av saker och ting. Så varför inte dela med mig till er :).

Hej, Allt bra ?! - Förutom min förkylning som vägrar släppa så är allt underbart, faktiskt.

Favoritbloggar??
Vad är roligast med att blogga??
Drömresemål??
- (Favoritbloggar) - Jag har ingen direkt favoritblogg, men mina närmaste vänners bloggar läser jag dagligen (dessa bloggar finns det länkar till).  Bloggarna på Pause.se är också några jag läser dagligen, och där är Oksana´s blogg min favorit.  Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag läser Blondinbella, Kenza och Stina-Lee´s bloggar också.  Jag läser det som faller mig i smaken helt enkelt..... (Vad är roligast med att blogga) - Jag bloggar nog mest för min egen skull skulle jag tro, mest för att jag älskar att skriva samt också för att kunna använda bloggen som ett slags arkiv. Det är väldigt behändigt att kunna kolla vad man gjorde för några månader sedan..osv.. Men utan er läsare hade jag nog inte tyckt att det var lika roligt att blogga, som jag tycker det är idag.... (Drömresemål) - Mitt drömresemål går nog just nu till Thailand.. (förhoppninsgvis blir det en resa inom kort)

Jag fick två frågor till, angånde mina Favoritbloggar. Jag hänvisar er därmed till svaret här ovan !!!!

Roligt att svara på lite frågor, nog för att dem var få. Nästa gång vill jag att frågorna ska hagla över mig :). Tack !!!

Kommentarer
Postat av: PERFEKTION

o va spännande. men vad är de för sorts inrendingstips du vill ha då?

2009-01-29 @ 22:51:43
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: PERFEKTION

jag ogillar skarpt de där som många gör, kollar i ikea/mio/em-katalogen och köper allt de vill ha. de gäller att inreda personligt men med en röd tråd. jag är också väldigt stilren i mitt eget hem.. men ändå väldigt personligt. en favoritsida är designonline.se

2009-01-29 @ 23:00:22
URL: http://perfektion.blogg.se/
Postat av: Mari

Tack :)

2009-01-29 @ 23:07:18
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Sofie

Svar: Okej :)



God morgon :)

2009-01-30 @ 07:39:04
URL: http://severinsson.blogg.se/
Postat av: Caroline

Berätta mera om din kille!! :P

2009-01-30 @ 09:15:22
URL: http://carris007.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0