Henrik Zetterberg !!

Jag rensar och jag rensar,  och vet ni, det börjar redan ge resultat.. Jag är riktigt nöjd :). Min brudkista, där jag lägger mina "sparsaker" fick sig nyss en omgång, och vet ni vad jag hittade......



..... massa tidningsurklipp, på Henrik Zetterberg. Han var min stooora Idol när jag var yngre, mina väggar var täckta med tidningsurklipp på honom, och jag minns att jag blev helt till mig när jag såg honom på stan.ha ha. Det är lite gulligt när jag tänker efter..(men ändå väldigt patetiskt ha ha)  Ni som känner mig, ni kanske kommer ihåg??  Men nu, några år efter så inser jag att dessa bilder inte kommer göra någon större förändring, så dem åkte i soporna. Hejdå med dem :)   Hade ni någon stor Idol som ni bara älskade, sådär galet mycket ?!

Förresten, Henrik är ju född och uppvuxen i Sundsvall (för er som inte visste det.) Så lite koll på honom har jag fortfarande faktiskt,  just nu lirar han i Detroit Red Wings. Och i dagens tidning kan man läsa om hans nya miljonkontrakt. Kontraktet är skrivet på 12 år, och hans lön för dessa tolv år kommer nästan nå 600 MILJONER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Det är en helt sjuk summa, jag då ??????????

Kommentarer
Postat av: Ann

Hmm..vet inte riktigt ifall jag hade någon jätte idol direkt. Men hade allt en hel del bilder på gruppen Take That. flinar =)) kram/ Ann

2009-01-29 @ 12:20:58
URL: http://thelittlemermaid.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha jaa jag lovar, jag kommer ihåg. speciellt dom gångerna vi gick förbi charm på fredagarne :P

2009-01-29 @ 17:51:16
Postat av: Mari

Haha, ja det kommer jag aldrig att glömma :)

2009-01-29 @ 22:35:54
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: mooa

Min stora idol när jag var yngre var Fredrik Ljungberg (fotbollsspelare), mina vägger var fulla av posters och tidningsurklipp! Måste nog medge att jag hade en lite crush :) Han är fortfarande lika snygg!

2009-01-30 @ 00:02:33
URL: http://partymoa.blogg.se/
Postat av: Caroline

Alla har haft sina tonårsförälskelser. Min var Nick Carter i Backstreetboys. Haha så jäääkla töntigt ;)

2009-01-30 @ 09:17:44
URL: http://carris007.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0