2008

2009 har anlänt och nu väntar mig helt nya möjligheter !!!  Jag hoppas att även detta år ska bli lika bra som det gångna året har varit. 2008 är och kommer förbli ett år jag sent kommer att glömma.....



Det började faktiskt redan på sensommaren, 2007. En varm sensommardag, 27 augusti om jag ska vara exakt.  Främmande människor omringade mig, ett år av studier väntade och då, den varma sensommardagen hade jag ingen aning om att jag idag skulle sitta och skriva dessa meningar. Och inte heller visste jag, att livet på Lillsved skulle bli så underbart som det faktiskt var.   Nu, ett år efter och med Idrottsledarutbildning, Spinninginstruktörsutbildning, Skidinstruktörsutbildning, Massageutbildning, Trampettutbildning i bagaget inser jag att valet jag gjorde, när jag sökte in på skolan var ett utav dem bästa valen jag gjort i mitt liv.  Men för att inte glömma, dessa utbildningar och detta år på Lillsved skulle aldrig blivit så bra som det nu blev, utan mina kära vänner på skolan. Det går inte med ord att beskriva hur roligt vi hade det.. Men....Kärlek, vänskap, sorg, minnen, sjuka upptåg, skratt,  fester, studier, bråk, träning..etc etc är bara några få saker som vi delade med varandra... Och om det inte hade varit för er, mina kära vänner hade jag inte varit den Mari, som jag är Idag.  Tack för att jag fick dela detta med er,  ni ALLA är helt underbara !!!!

Efter året på Lillsved ( i Maj) packade jag ihop mina saker och begav mig hemåt, till Norrland. Där ni fortfarande kan hitta mig. Men nu när 2009 har anlänt, och som jag sa, med nya möjligheter ska jag försöka leta mig bort från Sundsvall. Vart? När? Hur? vet jag inte ännu, året 2009 får visa mig vägen.

Jag vill också tacka mina vänner som står mig närmast (ni vet vilka ni är) och självklart min familj. Utan er hade jag inte heller varit den jag är idag, och året 2008 hade inte varit lika fantastiskt som det varit, om jag inte hade er.
Ni betyder ALLT !!!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0