Vilken måndag !!!!

Ja, vilken dag !! Allt, och jag menar verkligen ALLT har gått åt skogen idag. Ha ha, det är nästan lite komiskt. I morse när det var dags att köpa en tågbiljett (hem), insåg jag att mitt visakort inte låg där det skulle. Ja, kortet var BORTA. En panik infann sig rätt snabbt där jag satt vid köksbordet,  och jag for runt som en galning och letade ÖVERALLT. Men INGET kort hittade jag. Jag blir så ARG, mest på mig själv faktiskt. Jag HATAR att tappa bort saker, och minst sagt sådana här saker som är LIVSVIKTIGA !!!!!! Så en tågbiljett fick jag glömma, eller ja, Peter fick bli hjälten i dramat. Han betalade.

Det kommer mera.....

Precis när jag går ut på perrongen på stationen ropar en röst ut, i högtalarna; - "Tåget som ska ankomma från Stockholm, Gävle och som ska gå vidare mot Sundsvall är kraftigt försenat, så ni resande hänvisas till X-Tåget som går om 40 minuter". Jaha, tänkte jag och försökte hålla god min. Men det var nästintill omöjligt, jag började bli riktigt irriterad. Efter 40 minuter anlände X-Tåget, och jag var äääntligen på väg. Men när jag satt mig på tåget slog det mig, att utan visakort/busskort kommer jag inte med bussen från stationen hemma i Sundsvall. MEN HERREGUD, när ska eländet ta slut !!!!!!!!!! Jag kastade mig på mobilen, och försökte nå någon av systrarna. Men det visade sig att just IDAG var båda VÄLDIGT upptagna, så ingen hade tid. Jag bet ihop dem sista 40 minuterna av resan, sedan när jag kom fram och insåg att jag verkligen inte skulle komma hem, var jag TVUNGEN att ringa och störa min kära far på jobbet. Och även han gick ut ur denna berättelse som en, Hjälte !! (Han kom och hämtade mig).

Dessvärre är det några timmar kvar tills jag får stryka ett streck över den här dagen, ha ha. Vid 19-tiden ska jag pallra mig bort till jobbet och avverka 14 timmar.. Hur skoj låter inte det ???????  Hoppas jag för lite tur med mig ikväll i alla fall, så att det inte händer något på jobbet tänkte jag....


Kommentarer
Postat av: Mikaela - hockeyfru

haha, ja man har ju bara sig själv att skylla..

2009-02-09 @ 18:35:02
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

haha, ja man har ju bara sig själv att skylla..

2009-02-09 @ 18:35:09
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: johanna

usch vilken dag du haft..hoppas Visa kortet kommer fram =) ja JSC var jätte bra!! =)

2009-02-09 @ 19:20:06
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: mooa

Hahha, vilken måndag^^ Jobbigt när allt bara går åt pipsvängen..! Kram

2009-02-09 @ 21:26:22
URL: http://partymoa.blogg.se/
Postat av: johanna

oh då måste du vänta en vecka innan du får ett nytt :( tråkigt....dte fick jag göra i sommras.... :/ helt fel tid oxå, men pengar sparade jag haha

2009-02-10 @ 11:44:13
URL: http://misseverything.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

Jadu, vi gick och la oss vid 8 och kollade på beck. min sambo börjar ju jobba 04.00 varje natt så det gäller att lägga sig tidigt ;) självdå?

2009-02-10 @ 12:14:58
URL: http://thisismikaela.blogg.se/
Postat av: tekirch.blogg.se

Hej, allt bra med dig? :)

2009-02-10 @ 12:23:58
URL: http://tekirch.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

Du är utmanad i min blogg!

2009-02-10 @ 14:11:17
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0