Lustigt !!!

Det låter klyschigt att säga, men ibland tycker jag det var bättre förr. Egentligen är det inte jättemycket som förändrats sedan jag var liten, men ändå. Bara som ett exempel,  nuför tiden bloggar var och varannan person och det resulterar i att man läser sina vänners bloggar dagligen osv.... Visst, det är jätteskoj att läsa vad andra har gjort under dagen, shoppat m.m m.m.... Men, vart tog telefonkomunikationen vägen ??? Den har vi tappat för länge sedan, istället uppdateras man på nätet och thats it..  Skittråkigt egentligen, för jag kan verkligen sakna de stunderna när man satt i flera timmar och pratade om allt som hade hänt. Men när man väl sitter i telefon numer är det bara ett samtal på några få minuter, sedan har man oftast inget mer att säga varandra, man vet ju redan ALLT. Håller ni inte med mig ?!

Kommentarer
Postat av: mooa

Jovisst är det så! Man pratar inte alls lika mycket, ofta och länge i telefonen med sina vänner som man gjorde för några år sedan.. Trist!

2009-02-16 @ 23:44:58
URL: http://partymoa.blogg.se/
Postat av: Cate

Jo jag håller faktiskt med dig - på vissa plan. Ibland önskar jag abra att jag levde på 80-talet. Visst levde jag men jag var så liten, men att man var typ 25-35 då OM det fanns mindre mobiltelefoner och höghastighetsinternet ;)

2009-02-17 @ 04:44:59
URL: http://catessecret.blogspot.com
Postat av: Jos

Haha, vad sjukt! Jag och R satt precis och diskuterade just detta bloggfenomen - att man har full koll på sina vänner genom deras bloggar och att man därför försummar telefonen. =)

Hur mår du gumman?

Saknar dig!

2009-02-17 @ 18:35:56
Postat av: Mari

Sv till Jos: He he, jasså. Lämpligt :). Kom och tänk på det igår när jag satt och läste alla bloggar jag läser dagligen. Ganska trisst faktiskt, men jag antar att det bara är att acceptera. Om man nu inte ska våga vägra Internet he he :).



Jag mår bara bra, hur mår du vännen ?!

Saknar dig.. Puss

2009-02-17 @ 18:46:39
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0