A True Story !!

Jag avslutade juh mitt senaste inlägg så här; "Jag har sett vääärldens bästa film" !! Och det stämmer, filmen jag/vi såg igår var sååååååå jävla bra. Changeling heter den. Ni MÅSTE se den !!!

  Regi: Clint Eestwood.
"Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. En månad senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt."  

En sådan frustrerad och gripande film som man bara inte vill ta slut.  Genom Christin (Angelina Jolie´s) briljanta skådespeleri fick man verkligen en inblick, eller rättare sagt, en "verklig" känsla hur det är att förlora sitt barn. Och ännu värre, inte ens veta vart han är. Hon lyckades med hela sitt hjärta förmedla en känsla som är obeskrivbar. Jag vet inte ens om jag kan få till en vettig recension av denna film, den måste ses för att förstå vad jag pratar om. Den här filmen kommer jag aldrig glömma.  NI MÅSTE SE DEN !!!!!! 

Gå in på www.changelingfilmen.se och upplev underbara bilder och diverse filmsekvenser från filmen.

   
 




Kommentarer
Postat av: Hager

sant.. bästa filmen jag har sett :D

2009-02-03 @ 18:54:25
URL: http://haager.blogg.se/
Postat av: Hager

sant.. bästa filmen jag har sett :D

2009-02-03 @ 18:54:32
URL: http://haager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0