Måndag !!!

Hej och hå vad det går !!! Dagen har flygit förbi i raketfart, och jag försöker så gott jag kan att hinna med mig själv och allt annat som måste/ska göras. Får la se hur det går =). Har i alla fall slutat för dagen, men jag sitter kvar på jobbet i väntan på att klockan ska slå 17.30 då Luciafirandet börjar. Direkt efter är det fika med alla barn och deras föräldrar/syskon osv... så jag är nog inte på väg hem till Jens förrän vid 18.30 tiden. Det blir en lång måndag med andra ord, eftersom jag öppnade bygget i morse...gäsp... I morgon och på onsdag blir det också övertid, eftersom det vankas julbord och julmarknad. Det blir några trevliga timmar i komp i alla fall, tur är väl det :).


Idag har sthlm blivit en vit stad, det får jag inte glömma att berätta =). Det har snöat hela dagen, och det gillar jag :). Hur är det där hemma i norr, har det kommit någon snö ännu ?!  Jag vill och hoppas att det blir en vit jul i år. Nu ska jag fixa lite pappersarbete och sedan hjälpa klassföräldrarna att duka för fikat... Hej svejs på er....



Kommentarer
Postat av: johanna

jo det kom lite snö igårkväll. och idag på förmiddagen har det snöat massa fina lapphandskar:) så vi får väl hoppas att det stannar.

2009-12-15 @ 20:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0