091213

Lucia, just precis vad det är idag. Men jag får vänta med Luciatåg till i morgon, då mina barn på jobbet ska ha Lucia för sina föräldrar. Det blir mysigt !!! Annars hade det varit maffigt att se Luciafirandet i Globen också, men det fick utebli i år eftersom ingen ville haka på. Men jag överlever nog =). Anar att mina fem småtroll där hemma överraskar mor (mormor) och far (morfar) med ett litet tåg också, som dom gjorde förra året. Känns bittert att jag missar det i sådana fall..men dom får göra en repris nästa vecka, då jag är hemma..... Tror minsann att det är någon som saknar sina syskonbarn en hel del...och ja, det stämmer !!!!  


Nämnde ju igår att det snöade, men det vita täcket som lade sig på marken är idag borta. Så roligt var det med det...så nu är det grått och trist igen..suck !!  Jag ska alldeles strax klä om och ge mig iväg till Josefine, det blir lite fika och umgänge med damerna. Alltid trevligt ! Vad gör ni idag ?! I veckan blir det jultema för hela slanten på jobbet, så det är nästan inga vanliga lektioner alls. Vilket faktiskt kan vara skönt, såhär veckan innan jullovet.

Måndag: Lussebak, Luciaträning och Luciatåg för barnens föräldrar.
Tisdag: Julpyssel hela dagen, samt julbord med all personal på skolan (på kvällen).
Onsdag: Julpyssel hela dagen, samt julmarknad för föräldrarna som alla barn och fröknar på fritids ordnat.
Torsdag: En vanlig dag !!
Fredag: Skolavslutning plus ett julspel som femmorna knåpat ihop.

Jultema för hela slanten var det ja :). Mys !! Sedan blir det en lugn helg för att ladda för sista dagen (måndag), innan jag åker hem till norr. Och där bli jag i cirka två veckor....


 Nu ska jag bege mig, ha en bra dag.......

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0