It´s bajs around me.

Hemma från jobbet, och det är superskönt. Jag har till och med hunnit med en timmes vila i soffan :). Men, inte är dagen slut för det. Jag ska jobba 5 timmar på mitt andra jobb i eftermiddag/kväll (16-21), suck. Jag som bara ville vara hemma !!! Men efter klockan 21.00 ikväll är jag ledig i hela FEM dagar. Hur nice som hellst :).

Min Påsk ser ut som följer; Torsdagen börjas med en date med Marie. Vi får se vad som händer, vad vi vet i alla fall är att vi ska möta upp dem andra tjejerna på stan för en fika. Senare på eftermiddagen/kvällen ska jag försöka ta mig ner till Hudik. (får se hur det löser sig). Om så är fallet, att jag åker ner till Hudik i morgon. Då stannar jag kvar där till på lördagförmiddag. Eftersom vi tjejer har bokat in en helkväll tillsammans på lördag, med tilltugg, alkohol och utgång :). Niice !!! Söndagen är, håll i er, faktiskt INTE planerad. Så den dagen får bli MIN dag helt enkelt. På måndag är det dags för den traditionsenliga Påskmiddagen med familjen, i stugan.  Tisdag, ja då är det tillbaka till vardagen igen!!!!

Uppdatering angånde vädret här i Norr. Just nu är det mulet. Ja, jag menar MULET som är i "allting-är- vitt- och- man-ser- knappt- var- man-sätter- fötterna-någonstans". Vädergudarna har lovat sol hela veckan, men solen har jag då rakt inte sett.  Får hoppas på fint väder i helgen istället. Men för att inte glömma, det är fortfarande MASSVIS med snö kvar. Hur ser det ut hos er?! 

About min rubrik. Ja det är banne mig bajs överallt, finns det ingen lag som säger att alla hundägare MÅSTE plocka upp bajset efter deras jycke!?!?!?!  Jag tycker nämligen att det är vidrigt att se bajs vart man än går. Ville bara säga det !!!! 

Nu blir det en kaffe. Och sedan en promenix iväg till jobbet.  :)


 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0