Bästa Åre-resan ever !!!

Egentligen kan jag nog inte med ord beskriva hur bra vi har haft det i Åre,  rubriken får säga sitt - BÄSTA ÅRE-RESAN EVER !!!!!!!!!  Stämmningen i Åre en sådan här helg måste upplevas för att förstå vad jag menar,  ord för den stämmningen finns nämligen inte. Allt är så galet bra, och då menar jag ALLT !!!!

Både fredag och lördag spenderade vi i backarna,  det blev dock mycket sittandes i solen, eftersom det var så himla uppkört (slaskigt) i backarna. Men egentligen är det inget att klaga på, för vi hade det huur bra som hellst där uppe på skutan.

På eftermiddagarna/kvällarna blev det en hel del öl/vin osv, god mat, stekandes i solen på balkongen plus grym after-ski på torget. Hur bra låter inte det ?! :) Efter trevliga förfester i lägenheten blev det utgång på någon av byns uteställen - Country Club (torsdag), Dippan (Fredag) och Bygget igår. 

Vi har hunnit med mycket mer också, så som Tandemhop (Cicci, Hasse och Oscar hoppade), bad, lite shopping, ännu mer sol =), bastning, grymt mycket skratt..osv..osv...... Jag har i skrivande stund säkert glömt något, men bilderna som jag lägger upp i morgon får berätta....

Nu har jag precis landat hemma, packa upp väskorna får bli morgondagens projekt för nu är jag så sjukt trött att jag skulle kunna somna vilken sekund som hellst. Men det var det värt :).  Vi har som ni kanske förstår haft en helt UNDERBAR weekend i Åre. Vi ses nästa år Åre......- Vi har redan bokat lägenheten till dess :P.

..Bilder kommer som sagt i morgon, men här får ni två aptitretare :).



Hasse, Martin, Cicci, Lina och Nina på balkongen.


Gårdagens after-ski på torget, sjuuukt mycket människor. Men vi hade bästa platsen =).
(bild tagen från vår balkong)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du, det dära såg härligt ut det ;)

2009-04-28 @ 08:51:47
URL: http://carris007.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0