090414

Jag börjar äntligen att ana att våren är på väg, och den här gången vågar jag att hoppas också :). Fågelkvitter, ljusa, lagomt varma kvällar, snön tinar, vårlökarna blommar, solen värmer så underbart, mina fräknar har hittat tillbaka och mitt humör är på topp.  Är det inte vårkänslor så säg ?! :)

Min dag har varit helt okej, vi har spenderat mestadels av tiden utomhus, i solen :). Men jag har varit galet trött idag, tror det är festen i lördags som sätter sina spår, bättre sent än aldrig menar jag ;). Jag slutade vid 16-tiden och har nu vilat och fått lite tvätt tvättad, plus att jag har lagt upp massa bilder här på bloggen, som då tar en så förbannad tid.  Nu inväntar jag den nu traditionsenliga kvällspromenaden med mina systrar :).  Vad gör ni en dag som denna ?

Ha en fortsatt trevlig kväll !!!!!!


Kommentarer
Postat av: christine

Sv: Ja, du vet, värst gogglesbränna när säsongen är över vinner, typ.. :O Min tönt, haha. Annars är allt bra! Sista veckan i Lindvallen nu, sen blir det Stockholm i sommar. Hur är det med dig? Va ska du göra i sommar? Blir du kvar i sundsvall? Vi borde ses nåt! Puss och kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0