Uppsala fre-sön

När jag kom fram i fredags vid 13-tiden mötte Marie upp mig ( hon hann med sig ändå) på centralen, sedan hoppade vi in på ett litet gulligt fik i stan och åt lunch. Varm macka med lax , helt sjukt gott. Efter lunchen spatserade vi runt på stan, jag var ju tvungen att se vad dom hade att bjuda på. Två par strumbyxor blev det iaf, samt en fin klänning till Elise.
Marie visade några smultronställen också, Uppsalas utbud av parker är oslagbara faktiskt. ( varför finns inte sådant i sundsvall).   Marie lärde mig också att man INTE skulle vingla runt på gatorna, för cyklisterna skulle man akta sig för och detta tog jag snart på största allvar efter att nästan blivit påkörd sisådär ja, miljontals gånger. Ha Ha !!!! 
Vi bestämde oss för att satsa på utgång på lördagen, så fredagskvällen skulle bli lugn och mysig bestämde vi men tror ni vi lyckades ???? NEJ !!! Vid 22-tiden kom en korridorkompis till Marie in och frågade om vi skulle med ut, ett sådant erbjudande kan man bara inte tacka nej till. Så på med festoutfiten, sedan var vi igång. Vi hamnade på ett ställe som heter Escobar,  ett litet hak där vi mest hela kvällen satt och pratade och drack öl..NICE !!!.Jaha, lördagen spenderade vi i soffan med varsin karra-påse, en stor tillbringare med vatten och filmen  Björn Bröderna rullade fint i dvd-spelaren.
Jenny och Emma var ju också på besök i Uppsala, så helt klart skulle vi träffa dom. Så igen, på med festoutfiten, klampa in till Gabriella på förfest och sedan var det PARTY !!!!  Marie drog på sig huvudvärk under kvällen så hon promenerade hem, men jag är inte den som är den så jag hakade på dom andra ut. Saluhallen var stället för kvällen och lyckat blev det, mycket folk, grym musik, stora dansgolv/lokaler och god öl :). Vid 03-tiden sa jag godnatt och försökte skärpa till mig, för nu skulle jag ju hitta hem också...SJÄLV.. haha. Men lokalsinnet var på sin plats den kvällen, så inom någon minut var jag hemma . *nöjd. Tackar ödmjukast för vägbeskrivningen och en grym helg/kväll tjejer !!!! 

Söndag blev en göra-så-lite-som-möjligt dag, började med en två timmars tågresa iofs, men den sov jag igenom så det var inga problem :). Nu har jag hoppat ner i sängen och ska snart försöka ta igen mina förlorade timmar. Så sussa gott folket !!!!


P.S Jonas du skulle varit med i lördags, Marie bjöd mig på några lyxvarianter från charkdisken. Tror du skulle gillat detta.Hi HI.. :) Miss ya. D.S

Bilder från helgen kommer i morgon.


Kommentarer
Postat av: Jonas

Var det sån 1500 kronors parmaskinka? Oslagbart. Var i Norrland (det riktiga Norrland alltså, inte Sundsvall ;p) i helgen. Regn och solsken. Du vet Saluhallen var ju där jag hängde när jag var i Uppsala, fett bra ställe va?

2008-09-22 @ 17:33:21
URL: http://studentikalmar.blogg.se/
Postat av: Mari

Parmaskinka köpte vi iaf, vet dock inte vad den kostade. Sedan tryffelsalami, bondost hm var någon mer också. Men men =). Ja Saluhallen var riktigt nice, mkt folk. Jasså, vart var du ?!

2008-09-22 @ 21:57:09
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0