Presenter och Lycka.

Lyckan blev ju total när jag kom tillbaka till jobbet idag,  en av kollegorna gav mig världens kram och tyckte det var så himla roligt att jag var tillbaka. Barnen var nog också lika glad, fick mååånga kramar under dagen. Till och med att det var några föräldrar som sa att det var kul att se mig. Shit vilken dag !!  Man blir ju alldeles varm i kroppen, så himla kul att höra sånt. Tänk om man fick höra detta varje gång man kom till jobbet, man skulle ju sväva på moln 8 timmar varje dag varje vecka.. Sedan tycker jag också att det är toppenkul att komma tillbaka,  trivs så himla bra med mina kollegor...  Lyckan är gjord, min helg har börjat på topp och bättre kommer det bli :).



Min kära mor fyller 57 på tisdag till veckan, så jag har spånat lite på vad jag ska köpa till henne. Tror jag hittat det rätta, eftersom hon färgar/slingar håret regelbundet så blir det en korg med diverse lämpliga hårvårdsprodukter som jag tror passar henne perfekt.




     
Ger vård för färgat hår

När du kostat på ditt hår en ny färg, så måste du också vårda det hemma på bästa sätt! Annars är det ju bortkastade pengar.

Hela familjen Color Protect skyddar och vårdar färgen i ditt hår.
Color Protect Locking Spray 'låser' fast färgen i ditt hår, och förlänger dess varaktighet. Solrosextrakt ger ett solskydd som hindrar att färgen mattas.





 


Mode och styling är naturligt sammankopplade, håret är den viktigaste accessoaren i modet. Eftersom modet ändrar sig så snabbt som det gör, så måste självfallet styling produkter följa denna utveckling och dessutom ha en teknologi som verkligen ger de rätta förutsättningarna.
Techni.art har ett komplett sortiment för alla styling behov och resultat.




Detta får nog duga för damen. Eller vad tror ni ?!
Ni vet ju alla att man vill vara fräsch i håret, finns inget värre än att ha en Bad-Hair-Day.  Men det många gör är att köpa billiga hårprodukter som inte alls gör mycket för håret, klandrar absolut inte er som köper sådant. Men om man nu vill vara fräsch i håret och att fräscheten ska hålla i sig, varför då inte investera i "bra" produkter som gör håret en tjänst.


Produkterna och medvarande text har jag funnit på Sax och Kam´s hemsida.
Gå gärna in dit och läs mer, finns många bra tips.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0