Toppform, jag har missat något riktigt bra.

Jag slog av en slump över till ettan för en stund sedan och där rullade Toppform för fullt, jag har inte riktigt 100% koll på vad det handlar om men det såg riktigt intressant ut och jag kommer helt klart fortsätta följa det..
Hälsonörd som man blev på Lillsved !!! Ett bra program som verkligen "passar in i tiden" och bör egentligen testat på alla skolor runt om i landet. Eller vad säger ni, Toppforms-tittare ?? :)

När jag ändå är igång, Tror nog ingen har missat reklamen "One Week" . Eller ?
Blir riktigt irriterad faktiskt,  Reklamen säger att om man använder "One Week" kommer man snabbt gå ner i vikt osv, ja ni vet hur det brukar låta när det handlar om sådana piller eller drycker m.m. Men det fulaste med hela reklamen är att dom också säger " Med bra kost, motion och "One Week" kommer ni mycket snabbt tappa vikt"...Men HALLÅ, Jag upprepar "Med bra KOST, MOTION och "One Week" kommer ni mycket snabbt tappa vikt.  Sedan när har inte bra kost och motion varit det bästa alterntivet för viktnedgång???????????  Gott folk, lyd mina råd; Köp ALDRIG sådana produkter. Som sagt, bra kost och motion kommer forever vara det BÄSTA alternativet. ( detta gäller alla liknande produkter .)

Någon som har något att tillägga ????
God Natt !!!

Kommentarer
Postat av: cicci

jag gjorde samma upptäckt som du fast förra veckan. vill verkligen följa toppform men jobbar nu 3 måndagar i rad, så jag måste se om det går i repris någon gång, tycker det ska bli spännande o se om hon lyckas med dem.

motion o bra mat is the shit.

puss på dej

2008-10-07 @ 10:41:29
URL: http://lookatmy.blogg.se/
Postat av: Mari

Jag Mååste följa det, verkar vara riktigt bra. Kolla om du kan se repriser på nätet då, där brukar saker och ting alltid visas i repris.

Jag blir galet trött på alla reklamer om saker och ting som ska få en att gå ner i vikt, tyvärr går ju folk på det också !!!

Puss på dig..

2008-10-07 @ 15:37:02
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0