Riktigt bra lördagkväll.

En av dom bättre kvällarna sprang förbi igår och jag kan inte mer säga än att vi hade det riktigt trevligt =)
Elin, Maria och Carro.. Tack !!! :)   Vi började vår kväll med en utsökt middag på Oscar, Jag åt - Dubbelmarinerad fläskfilé, pommes stripes, bearnaisésås och ett glas rött till det.  Alla fyra var eniga om den dubbelmarinerade fläskfilén och pommes stripsen men drycken hade vi delade meningar om, rött vin, cider och ramlösa beställde damerna in.

Efter middagen gick vi vidare till Marias ena arbetskamrat som stod för förfesten under kvällen, (måste bara säga, shiiit vilken fin lägenhet han hade).  Vi spelade lite spel, drack, lyssnade på musik och socialiserade oss med varandra. Mycket trevligt om jag själv får säga det =).

Vid 23.30 tiden skulle vi bege oss ned mot stan för att besöka någon krog, haha det där besöket vet jag sjutton inte hur det gick med för någon krog blev banne mig inte, eller ja några öl med Grabbarna GrusBishops blev det iofs. (stannade där till ca 02-tiden)   Men vi hade ju bestämt oss för Aveny eller Oscar, men köerna var obehagligt låååånga så vi skippade krogen faktiskt. Efter besöket på Bishops begav jag mig hemåt, klockan var nog runt 03.30-tiden när jag landade hemma och sa God Natt !!!!

För att kort summera kvällen: Den bästa kvällen på länge !!!

Idag har jag inte gjort mycket mer än att legat i horisontalläge i soffan och latat mig. Det tycker jag att jag var värd ;).
Hur har er helg varit ?? =)




Dubbelmarinerad Fläskfilé, Mumma =)


Elin inväntar middagen


Anlänt till förfesten och glaset är fyllt ;)


Förfest,har tyvärr glömt namnen på killarna.haha


Alla är samlade runt bordet, förfesten är igång på allvar =)


Vad är en förfest utan karra :P


Hahahahahahaha, ja fråga inte, men leken var banne mig livsfarlig.
Maria, du är juh vig iaf :P.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0