En nybäddad säng, vad är bättre ?!

Kom hem från syster för någon timme sedan efter en kortvarig barnpassning, nog för att mina syskonbarn är värd mer än guld var det verkligen skönt att få komma hem. Nyss bäddat rent i sängen, tagit en lång dusch, mumsat på lite fika och fått lite kläder tvättade. Nu återstår det bara att hoppa ner i sängen och får lite sömn, det är något jag verkligen ser fram emot. . Får inte glömma IDOL, hann bara se slutet ikväll iofs men jag missade nog ingenting.. Eller ??:)
Vilken tycker ni mest om?


I morgon är det fredag och helgen tar vid, men inte för mig. Jobbar som sagt natt i helgen, bara lördag och söndag iofs, men vore skönt med en ledig helg. Men imorgon efter jobbet ska jag passa på att festa till det lite faktiskt.:): Weeei !!! En utgång med Märtha väntar och jag hoppas på en trevlig kväll. Någon som ska haka på??

Lördag; middag med familjen i stugan. Säsongsavslutningsmiddag som mamma så fint döpte det till :) haha.
( med andra ord stänger mor och far stugdörren för säsongen.) Vid 21-tiden går jag på nattarbetet och slutar vid 08-tiden.
Söndag; Börjar med att sova ett par timmar, sedan tänkte jag försöka göra något vettigt ( vad nu det kan vara ) innan jag börjar jobba igen vid 20-tiden.


Lite bilder från kvällen.

Elise 6 år, myser i "myshörnet"

 

Ida 1 år, mosters linslus.


Alvin 4 år och moster.




Kommentarer
Postat av: Jill

Snygg design, gö om min me ;)

2008-10-03 @ 09:39:46
URL: http://jivi.blogg.se/
Postat av: Mari

Men tackar, jag anlitade en tjejkompis till det jobbet.haha har ingen aning själv hur man gör :).

2008-10-03 @ 09:43:11
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0