Delade meningar om dagen som varit..

Förmiddagen var fantastisk!!!  Solen värmde och alla var på strålande humör,  vi bestämde oss för att ta med alla barnen till skogen för att  hälsa på trollet Sixten, han var inte hemma dock så barnen lekte vid bäcken, plockade mossa (som vi ska lägga i blomkorgen utanför dörren), mumsade på frukten vi hade med oss..m.m. Vid 12-tiden begav vi oss tillbaka till förskolan där lunchen var serverad, Mums :).
Eftermiddagen var bedrövlig !!
  Mindre roliga saker hände som fick mig att bli riktigt arg och samtidigt väldigt ledsen, ja det kokade helt enkelt över och ilskan sitter fortfarande kvar. Det är när sådant här händer som jag börjar fundera, , vad gör jag på en Förskola egentligen, varför är jag inte högsta chef inom de sociala istället !?  Jag är samtidigt glad att jag får vara med om sådana här saker, Ni som inte arbetar med Barn/Ungdomar ser inte saker som jag ser och det kan jag tycka är synd ibland för jag tror många fler skulle vilja "sträcka ut en hand" och försöka göra något åt saker och ting om man såg det med sina egna ögon istället för att få höra det ifrån andra.. Det är ju trots allt Barnen som växer upp i dagens samhälle som är våran framtid. Kom Ihåg Det !!!!! 

Ska ta en Ipren och lägga mig en stund nu, jag är helt färdig..
Hörs senare..

Två mysiga bilder från Trollskogen :)




Kommentarer
Postat av: Elin

jsdu Mimmi..Man kan bli riktigt fundersam över ett och annat. Bland annat varför vissa skaffar barn över huvud taget!! Hoppas din kväll blir bättre!:) Kramis

2008-10-14 @ 16:18:09
Postat av: Mari

Tack för din respons, Elin. Det behövdes :).

Mm, ibland undrar man verkligen. Om jag kunde skulle jag ta hem alla barn till mig..

Ska ut på en proemad och skingra tankarna lite nu, när du har du tid att ses vännen ? :) Kramar

2008-10-14 @ 17:11:27
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: Mari

oj, jag kan inte ens stava riktigt haha. Men du förstår vad jag menar :).

2008-10-14 @ 17:12:24
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0