Åh, klänningen är min :)

Då var det helg igen då, veckorna går banne mig i 200 knyck , hinner knappt svänga eller växla..Tihi ;). Men men rätt skönt när fredagarna infinner sig  .. Eller hur ?? :)  Jobbet är slut för idag, jag har hunnit hem och duschat, städat och beundrat min nya klänning som hänger fint i mitt rum ;).  Tanken var att jag skulle åka ner på stan direkt efter jobbet och köpa den, men när jag kommer hem, gissa vad som hänger på en galge i mitt rum ??????    Jo, klänningen.  Pappa hade varit ner och köpt den åt mig..Var inte det huuuur snällt som hellst !? :)  (tror dock mamma hade bett honom snällt att åka ner och köpa den, ja ni vet vad killar tycker om våra klädinköp Hihi.)
- Love you.. -

Nu ska jag slå mig ned vid köksbordet och njuta av en god middag, Tacos :). Ikväll blir det Idol som alltid annars på fredagar, kanske festar till det med en öl eller två också.. För det är jag väl värd !? :)


I morgon lördag ska jag, systrarna och barnen till skogen och leka, plocka lite mossa, grilla och leta efter troll (som Elsa 4 år sa.) Blir nog huuur mysigt som hellst. (hoppas vädret tillåter detta)   På kvällen kommer jag glänsa på någon av stans krogar,  dricka goda drinkar och dansa heela natten lååång... Just dance, ja ni vet :P 


Vi hörs senare.."Over Size" Klänning - Zara
Skärp - Köpt på MQ för sisådär 2 år sedan.
Vad tycks gott folk ?? :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0