Update.

God morgon, eller jag kanske ska säga God eftermiddag =) .

Gårdagen blev, hm......ja, väldigt lugn. Hann aldrig Josefine och Ricard,  orsaken var en alldeles för lååång sovmorgon.. Tycker ni jag ska tro på det ? :P  Men iallafall, min lördag spenderade jag hemma, och jag tog det väldigt lugnt, kollade på Tv, tvättade, mumsade på nybakade pepparkakor, lyssnade på julmusik, (måste försöka trycka i mig lite julkänslor.), listan kan nog göras väldigt lång så jag slutar nu, men jag hade en bra lördag iaf. =)



Vaknade vid 09.00 idag och jag bestämde mig faktiskt för att direkt sticka ut på en löprunda, shit vad hurtig jag är :P. Sprang runt här i Granloholm i cirka 45 min, sedan höll jag på att förfrysa rumpan, (hur nu den kan bli kall när man är ute och springer.) så då sprang jag raaaka vägen hem :). Nu har jag ätit en kombinerad frukost/lunch, Havregrynsgröt(linfrön och russin), två smörgåsar(kalkon och keso), ett glas juice, två ägg och en apelsin :).Låter väl ganska gott va ? =).

Märtha ringde nyss och frågade om jag hade lust att åka till Birsta en sväng, Har jag någonsin tackat Nej till ett sådant erbjudande ? :P.  Jag ska bara göra mig klar, byta om och ringa två samtal. Sedan gasar vi iväg :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0