Morgon i Åre.

Elva är klockan och jag har redan varit ute och promenerat i morgonsolen, ätit en stor grötfrukost (gröt med russin och linfrön, smörgås (med kalkon på), ägg, och ett stort glas juice), duschat, klättt mig och firat Farsdag.. Det gäller att ligga i hurrni :).
Hur mycket har ni hunnit göra denna söndagsmorgon ?! :)

Gårdagskvällen spenderade vi här i stugan med en god middag, efterrätt, ett glas vin, en långpromenad och sedan satt vi i soffan hela kvällen, kollade tv, spelade kort och bara njöt :). Jag gjorde kväll vid 00-tiden, efter en kalasbra dag.



Såhär roligt hade jag igår ;).


Kvällspromenaden igår.


Söndag, det betyder hemfärd.  Vet inte exakt när vi åker, men vi ska först packa ihop, städa undan, ta en promenad, ta en sväng förbi byn igen,  skulle jag tro =).   Men helst av allt skulle jag vilja stanna några dagar till. 
Även idag skiner solen och det är ca 4 minusgrader,   det enda som jag tycker verkligen fattas denna morgon är 2 m snö och nypistade backar :).  Då skulle ALLT  verkligen vara på topp !!!!!!!















Härliga bilder från min morgonpromenad.









Kommentarer
Postat av: Elin

Tror du haft trevligt i fjällen!`=) hehe Visst var lördagen helt fantastiskt underbar? Vi var inte in i Åre förän påvägen hem... Vi höll oss i Duved vi, eller på Lördagen vandrade vi i Ullådalen. =)

2008-11-10 @ 11:02:50
Postat av: Anonym

Ja, vi hade det såå mysigt. Lördagen var fantastisk =). Ni vekar också haft det mysigt, tänk om man ändå bodde där uppe :).

2008-11-10 @ 11:34:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0