Lugn, bara lugn.

..Ja nu har jag lugnat ner mig.. Men förbannad är bara förnamnet för vad jag var igår kväll, men nio timmars sömn gjorde susen, annars hade jag nog varit fly förbannad idag också. Men det funkar ju inte,  jag som alltid annars är Glad :).

Godmorgon förresten =).  Hur har ni det idag ?!
Jag har juh som sagt hela dagen till godo att hitta på något vettigt/skojigt. Jag har faktiskt redan påbörjat det jag har planerat för dagen, med andra ord att städa :).  Visst är jag duktig?!  Märtha fick hoppa in och jobba idag också, så då passar jag på att göra lite nytta här hemma istället innan jag börjar jobba Kl.19.00.    

Stockholm var det ja,  åker ner på fredagmorgon och åker förmodligen hem på söndag. har inte bestämt mig vilken dag det blir ännu.    Planerna för helgen är inte heller riktigt spikade, men jag har bestämt att  Paula ska bli mitt byte under helgen. Så se upp damen :) Weeeiii !!!!  Ska försöka passa på att träffa några andra från Lillsved också.
Christine, kom ner vetja ?! :).


Nu ska jag göra iordning lite frukost och sedan fortsätta med städningen.
Hejdå.



Kommentarer
Postat av: Christine

Haha, gud va duktig du är gumman, som städar heela tiden! :D Jag är mäkta imponerad!

Så du kommer till stora staden i helgen minsann! Vore himla kul att ses, och jag har inga planer för helgen än, tror jag =) Måste kolla. Sen hör jag av mig! Puss och kram

2008-11-12 @ 13:35:01
Postat av: Anonym

haha, är familjens pedant, måste alltid vara städat och fint :). Yes, just nu har jag ingenstans att bo, hm vette tusan hur jag ska göra. Men ner till sthlm vill jag ju!?! :S.. Vore jätteroligt om du kom ner =). Kramar

2008-11-12 @ 17:04:35
Postat av: paula

snart är det fredag... på torsdag äts det ärtsoppa.. osv

2008-11-12 @ 17:10:00
Postat av: Mari

Haha, ja den visan är fin :).

2008-11-12 @ 17:26:07
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0