En kväll i soffan

Nu är jag åter, jag har legat i soffan ett par timmar och bara latat mig. Kändes som det behövdes idag =) Men nu ska jag rycka upp mig en sista stund och göra lite pappersarbete inför jobbet i morgon, sedan blir det raka vägen till sängen.

Måndag den 3:e nov i morgon, och ja snart är det Jul. Någon som fått julkänslor ännu ? Jag kan inte påstå att jag fått några mysiga julkänslor,  men jag hoppas dom kommer snart. Tända ljus, knäck, glögg, risgrynsgröt, doften av hembakade pepparkakor, Kalle Anka, julhysteri, mysiga dagar med familjen... Ja och massa mer. Men åh så mysigt det ska bli :).  För att inte glömma nyfikenheten på alla paket under granen, hihi jag blir som ett barn när det kommer till ämnet "Julen" :).  Blir inte ni det ? :)   Förresten, är det någon fler än jag som fortfarande får paket i en julstrumpa på julaftonsmorgonen ? :)











Veckans lista :
Måndag. Jobb, 07.30-16.00.
Tisdag.   Jobb, 09.00-16.30.
Onsdag. Jobb, 18.00-08.00.
Torsdag. Ledig.
Fredag. Jobb, 07.00-13.00. Åker till Åre vid 14-tiden.

En skön vecka med endast jobb inplanerat väntar mig, och det ska bli skönt faktiskt.  Jag har inte tänkt göra något annat utvöver detta faktiskt...   Vad händer hos er mina vänner ?! :)


Sov gott !!


Kommentarer
Postat av: Elin

Måste säga att du håller bloggandet uppe på topp:)) hehe Men ser att fu är ledig på Torsdag. Då kan väl du hänga med på stan och käka lunch?=)

2008-11-03 @ 08:00:04
Postat av: Elin

Måste säga att du håller bloggandet uppe på topp:)) hehe Men ser att fu är ledig på Torsdag. Då kan väl du hänga med på stan och käka lunch?=)

2008-11-03 @ 08:00:05
Postat av: Mari

Ja man måste ju hålla er underrättade :P.

Jepps, ledig på torsdag. Så jag hänger gärna med på en lunch :). Hakar Maria också med eller ?! Kramar

2008-11-03 @ 17:03:28
URL: http://marriie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0