Barnvakt.

12.00 kom Ida hit, vid 13.00 kom Elise och vid 14.00 kom Alvin.   Snacka om att dom kom på löpande band. 12.00 serverade jag Ida lunch, när Elise kom (från skolan) vid 13.00 fick hon mellis och detsamma fick Alvin när han anlände vid 14.00 (från dagis).  Tur att jag är van, eftersom det ser nästan likadant ut på jobbet, men Madelene har det såhär (ensam) varje dag. pust och stön.  Jag har som ni kanske redan förstått varit barnvakt idag. Madelene och Fredrik har nämligen varit och skrivit på alla papper inför köpet av huset.  Flyttlasset går i helgen, så det är mer än full fart kan jag säga. Så då är det självklart att jag ställer upp att vara med barnen. =)

Vi har haft Lilla Melodifestivalen här hemma.=)  Sjungit och dansat hela eftermiddagen, jag blir riktigt imponerad faktiskt, både Elise och Alvin har taktkänsla och lätt att lära sig texter, så nästan all musik jag spelade kunde dom sjunga med i. För att vara 6 och 4 år gamla tycker jag det är väldigt bra gjort. ( Melodifestivalskivan gick varm om och om igen.)  Jag har haft en riktigt mysig dag !!!

Nu har precis middagen serverats, barnen fick pannkaka och vi vuxna fiskgryta och potatis.  Det smakade väldigt bra med mat efter att ha lekt hela dagen =). Nu ska jag strax byta om och åka och kolla på huset dom har köpt, sedan hem igen och koncentrera mig på min packningen.  (känns som att jag sa något om det igår också.) 

.....Återkommer med några bilder sedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0