Älskade fredag.

Nu är Mari nöjd och belåten, jag har äntligen fått träffa Josefine. Som ni alla kanske inte vet har hon varit nere i Oman där hennes pappa numer bor och arbetar. Jag fick berättat för mig vad hon gjort, träffat för människor, ja helt enkelt hur hennes resa har varit där nere, för under en månad hinnar man med rätt mycket och hon verkade ha haft det helt underbart :). Ååh så roligt det var att träffa dig vännen! 

Vi tittade in i några butiker innan vi satt oss ned på Waynes och pratade över varsin kaffe. Vi blev nog där i 1,5 timme, vi hade nämligen mycket att uppdatera varandra om som ni förstår =).  Efter Waynes köpte vi varsin godispåse som vi genast slängde oss över hihi, sedan gick vi runt på stan och tittade lite mer, jag är ute efter ett par skinnhandskar, men jag hittade tyvärr inga som föll mig i smaken för tillfället. jag inväntar nog med detta inköp tills jag åker ner till sthlm nästa helg.  Det enda jag fick med mig hem var  rakblad och tandborstar, tråkiga inköp, men nödvändiga  :).  Nu var det dax att tänka på refrängen, så vi skiljdes åt och bestämde oss för att träffas i morgon igen  :).



När jag kom hem stod en Kycklingsallad och väntade på mig på köksbordet, mina föräldrar känner verkligen till mina fredagsvanor :P.  Mätt och belåten har jag nu hittat reda på min godispåse igen.;) Som ni vet, på fredagar fåår man unna sig något gott :). 



Nu ska jag krypa upp i soffan med min godispåse och en Loka Citron.
Mums :).
Vad har ni gjort idag ?!

Kommentarer
Postat av: c

fan va coolt. skulle jag be någon i världen att köpa godis åt mig skulle jag be DIG. helt klockrent. varenda godisbit som låg i din påse skulle jag oxå plocka. hoppas du får en trevlig fredagkväll!!

puss

2008-11-21 @ 22:03:30
URL: http://lookatmy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh, läckert !! Dessa är absolut mina favoriter =) Mums. Hoppas du har det bra tjejen.Puss

2008-11-21 @ 22:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0