Update.

Sorry,  bloggandet hanns inte riktigt med igår.  Men nu är jag tillbaka :). 

Gårdagens Julkonsert på Elsa och Edvin´s Förskola var verkligen jättemysig,   barnen stod/satt på en granbädd, ljuslyktor stod tända över hela gården, snön föll lätt från den svarta himmelen och barnen sjöng jättefina Julsånger :).
Efteråt åkte vi som sagt hem till Jennie och Markus för att bli bjuden på en Grötmiddag, jag vill dock inte kalla gröt för middag, men gott var det iallafall :).  Pepparkakor och glögg blev det till efterrät, sedan gasade jag, Madelene, Elise, Alvin och Ida hem till dem..När vi hade duschat och slängt barnen i säng festade Jag och syster till det med lite Julmust, popcorn och en film... "Match Point" ....=) !!!!   Har ni sett den ??

Vid 06.20 ringde väckarklockan i morse,  Upp Och Hoppa !!!!! Jag gjorde iordning barnen medan Madelene dukade fram frukosten, redan nu var det full fart !!!  Sedan skulle utekläderna på, gympapåsar skulle packas, tänder skulle borstas.. osv osv osv... Haha, vilka sjuka dagsrutiner man verkar ha när man är tre-barnsmor. Men jag måste säga,  det verkar vara riktigt mysigt =) !!!


Nu är jag iallafall på hemmaplan,  ska strax hoppa in i duschen och sedan försöka göra lite nytta, så som att städa kanske ;).




Någon som vet hur man gör så att bilderna inte blir så suddiga ??
(fotograferar med datorns kamera)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0