Madrassåkning plus Glöggafton =)

Vilken tur att jag har barnasinnet i behåll =) !!! Jag, Elin, Ida och Linnea började kvällen på Högoms Kullarna, där vi svischade ner för backarna, på varsin madrass. Snön var dock inte den bästa idag, då det har töat och regnat lite. Men det var i alla fall roligt, så länge det varade. Maria och AnnaMaria anlände lite senare också.   Efter lite madrassåkning promenerade vi hem till Elin,   där blev vi serverade Pepparkakor, Lussebullar, Chokladgodis ( kom ej ihåg vad dem hette), Julmust och Glögg !!!!  Efter att vi småpratat, skrattat och mumsat i oss vårat fika var det dax att bege sig hemåt, klockan var då 21:30.    Tack för en jättemysig kväll, tjejer !!! =)

En sådan här kväll saknar jag verkligen min (mobil) kamera, jag VILL fotografera. Jag ska försöka tigga lite bilder i morgon, av Elin och Maria. Vill juh visa er !!!   =)   



Tisdag i morgon, och det innebär att det är 8 dagar kvar till Julafton. =) Det innebär också, jobb. 18.00-07.30 !!! Samt födelsedagsfika hos min syster ( Madelene), som fyller år i morgon.   Vad ska ni göra ?!






Såå fin låt !!
SovGott
                                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0