Helgens bravader

Tänk er en liten söt stuga vid en sjö 6 mil utanför Sundsvall, träden omringar er, sjön ligger ett stenkast från huset, solen tittar fram bakom molnen och ja allt är fridfullt. Just precis DÄR skulle det bli Party, i Cissi´s stuga närmare bestämt :).
När alla anlänt blev det grillning, en salig blandning dukades upp för ingen kom riktigt överräns om vad vi skulle käka. Men gott var det iaf och mätt blev vi alla :). Sedan blev det lite quiz som Pecka hade ordnat,  mitt lag förlorade :(. Men vi skrattade så tårarna sprutade iaf..haha. helt galet roligt :).   Vid 22-tiden bar det av ner till badtunnan som hade stått och blivit varm under kvällen, gissa om det var härligt att hoppa ner i en tunna med 37 grader varmt vatten..Mys :). Blev några dopp i sjön också, men dom var inte långvariga. Brrr vad kallt !!!!  Efter några timmar i tunnan blev det kvällsmat uppe i stugan, som bestod av Ninas kalasgoda kladdkaka.. Mums filibabba :). Kvällen fortsatte tills ja någongång vid 04-tiden, så för att summera kvällen blir det att säga att den var riktigt bra. Allt som en fest ska innehålla fanns med :).. Weeei :)

Grillning pågår =)



 



Cicci och Martin kollar käket




Nina och Ante



Lag Vanheden



Cicci, Fanny,Martin och Pecka ser ut att ha det bra :)



Fanny, Markus och Martin



Vid 03-tiden blåser Ante upp världens säng, haha.



Caiprinia, såå god drink :)






Idag söndag kan jag meddela att inget speciellt har hänt, mer än att jag har legat i soffan och kollat på tv. Ja ni vet hur det brukar kunna vara dagen efter :P.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0