Filmkväll

Igår kväll blev det filmkväll hos mig, jag och Märtha åkte och hyrde två filmer samt lite "karra". Mums :).  Sedan gasade vi hem igen och kastade igång filmerna.    Första filmen vi såg blev vi väldigt skeptiska till, och det hade vi all rätt till att vara för  den var totalt värdelsös men vi tvingade oss igenom hela filmen faktiskt. Filmen heter " Himlens Hjärta"                                                              

Eftersom skådespelarna var hyffsade trodde man allt att filmen skulle vara värd de 50 kr den kostade att hyra, men tji fick vi. Allt handlade om fyra nära vänner som ofta umgicks med varandra,ja typ åt middag och drack vin tillsammans inte mycket  mer hände  ända tills den dag då Lars ( Mikael Persbrandt) är otrogen med sina bästa väns fru Ann ( Maria Lundqvist ), sedan blir det bara trubbel.  
 - Om ni inte måste, så se den inte :P 

Andra filmen heter "He´s the girl". Helt klart bättre än "Himlens hjärta", men ingen 10poängare direkt. Har ni sett "She´s the man" så tycker ni nog om den här också. Den handlar om två ungdomar som är så olik varandra man kan bli, ja dom rent ut sagt hatar varandra. Men en dag då en trolldom faller över dom förändras deras liv för ett tag..  Det ända sättet att bli fri trolldomen är att hjälpa varandra... osv.   - Helt klart en okej film som går att kolla på utan att vilja stänga av efter någon minut.  Av någon kooonstig anledning tror jag att vi av det kvinnliga könet inte tackar nej till att kolla på den :P.           
Kolla på den så förstår ni hi hi hi :)

Kommentarer
Postat av: cicci

gud vilka mysia bilder på stugan. riktigt nice. man märy jag vill se hur du blev i håret!!!

pusspuss

2008-08-26 @ 21:20:27
URL: http://lookatmy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0